.

.

Transport gratuit Volan Wireless Bluetooth Car Kit Difuzor cu Incarcator de Masina Difuzor Bluetooth în Mașină

Transport gratuit Volan Wireless Bluetooth Car Kit Difuzor cu Incarcator de Masina Difuzor Bluetooth în Mașină

RON 95.96
RON 70.00
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine


Volan Wireless Bluetooth Car Kit Difuzor cu Încărcător de Mașină Bluetooth Handsfree 61620016
Acest Volan Bluetooth Handsfree Car Kit este un profesionist și puternic kit pentru masina ta. Face să vă bucurați-vă de asteptare si muzica mai liber atunci când de conducere.
Caracteristici : Simplu de configurare și instalare Permite un difuzor conectarea a două telefoane Avansate de suprimare a zgomotului și anularea ecoului Full Duplex si inalta performanta Construit în difuzor și microfon, Pentru a face/answer/end/respinge/reapelare un apel prin bluetooth difuzor Automat re-conexiune între difuzorul și telefonul mobil
Caietul de sarcini :
Specificația Bluetooth : V2.0, Clasa 2, 10 metri
Banda De Frecvență De Operare : 2.4 GHz ~ 2.48 GHz
Acumulator : 3.7 VDC, 500m AH
Normal Timp de Încărcare : până la 3 ore (aprox)
Timp de convorbire : până la 20 de ore
Timp de așteptare : până la 1000hours
Culoare : Negru așa cum se arată în imagine
Pachet inclusiv : 1 x difuzor Bluetooth 1 x incarcator auto USB bricheta port 1 x jante din Aliaj pentru griping volan, 1 x cablu USB 1 x cheie Mică 1 x manual de Utilizare
1. Putem accepta T/T , Western Union și Money Order,cel mai bun mod este direct plată on-line,puteți alege singur. Dacă doriți alte termene de plată, vă rugăm să ne știe înainte, atunci când comanda.
2. Plata integrală trebuie făcută în termen de 7 zile de la plasarea comenzii, sau comanda va fi nulă sau anulată de către sistem.
3. Asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate ca persoana de contact,adresa,codul poștal și numărul de telefon atunci când completarea cumpărătorului informații.
.Cumpărătorul este responsabil pentru orice asigurare ,probleme și care a provocat daune de serviciu de transport maritim astfel de accidente, intarzieri sau alte probleme. Pe langa cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor. Iar bunurile vor fi Marcate ca "cadou" sau "proba" pentru clearance-ul vamale ușor și mai puțin responsabil. (dacă doriți să declare mărfurile și alte nume de element, sau specificați o valoare pentru personalizat, vă rugăm să ne informați atunci când se face comanda)
1. Toate produsele sunt inspectate înainte de expediere, deci, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziționarea, puteți face schimb de articole într-o săptămână și trebuie să ne contactați în termen de 24 de ore de la primirea de achiziție
2. Transport maritim și de manipulare taxa nu este rambursabil și clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping.
3. Întoarce toate elementele trebuie să fie în condiții originale, inclusiv cutie si accesorii. Oamenii defecte nu sunt garantate, cum ar fi rupt, zgâriat și așa mai departe.
4. Pentru orice produs,vă rugăm să trimiteți prin EMS sau local post, atunci când trimite înapoi.
1.Cumpărătorul e devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.
2.Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Se va lua doar 1 minut,dar 1 minut are extrem de importanta vitala pentru noi.
3.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.Vă mulțumim pentru înțelegere!

Specificația

Nume Culoare:
Negru
Tip De Element:
Car Kit-Ul Bluetooth
Nume De Brand:
siparnuo
Numele Modelului:
318
Caracteristici Speciale:
Handsfree apel
Tip De Material:
PP cu UV
Articol Greutate:
0.29kg
Bluetooth:
V3.0
Două telefonul:
Conectarea în același timp
Locația de instalare:
volan

Cu marfa dată pe măsură ce cumpără