.

.

nu logo-ul de Carbon Rutier de Biciclete Ghidon Ghidon Bicicleta Biciclete Mâner Drum de Carbon Ghidon 31.8*400/420/440mm Mat

nu logo-ul de Carbon Rutier de Biciclete Ghidon Ghidon Bicicleta Biciclete Mâner Drum de Carbon Ghidon 31.8*400/420/440mm Mat

RON 150.00
RON 117.00
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

ESCRIERE & MATERIALE
Fibra de Carbon compozit de construcție
Armat maneta de frână zone
UD carbon țese
Drop/Reach : 125mm/80mm Material : Fibra de Carbon Completă
Stem Clema : 31.8 mm
Lungime : 400/420/440mm
Culoare : Mat/Negru lucios
Greutate : 220g
Bicicleta Tip : Biciclete Rutier
2 ani garanție de calitate
Dongguan City Star Yao Biciclete Biciclete Co., Ltd. distribuția de biciclete din fibra de carbon, accesorii, ghidon, scaun tub, stem, șa-de vânzare piața de consum, consumatorii se bucură de un statut mai înalt, compania a stabilit cu un număr de comercianți cu amănuntul și agenți pe termen lung și stabilă a relațiilor de cooperare.
Dongguan City Star Yao Biciclete Biciclete Co., Ltd. distribuția de accesorii din fibra de carbon, ghidon, scaun tub, tulpina, întreaga gamă de șei, prețul este rezonabil.
Dongguan City Star Yao Biciclete Co., Ltd. puterea, re-credit, ține contract, pentru a asigura calitatea produsului, varietatea de caracteristici de funcționare și principiul de profituri mici, de a câștiga încrederea clienților noștri.
Mărfuri Angajament FCFB FW magazin este singurul brand Alibaba magazin pilot, noi promitem solemn, Toate produsele sunt autentice, în magazin pentru a cumpăra bunuri sunt asigurate servicii post-vânzare. Despre utilizarea După achiziționarea de produse ca urmare a instalării necorespunzătoare sau irezistibil naturale distructive (cum ar fi o coliziune puternica, etc.) Daune, nu mai este pe lista de servicii de garanție. Despre dimensiunea Înainte de cumpărare, vă rugăm să selectați dimensiunea corespunzătoare în funcție de magazin dimensiune tabel comparativ dacă achiziționați produsul Dimensiune nu se potrivește, vă rugăm să semneze în termen de 48 de ore de la data noua, non-poluante, tag-ul de integritate, nu afectează caz de vânzarea al doilea contact cu serviciul nostru pentru clienți de înlocuire, ca urmare a problemelor de calitate De mărfuri generat de client urs. Despre culoare toate produsele NOASTRE sunt într-un fel de fotografiere, post-procesare, datorită lumină și culoare de afișare părtinire Slabă, individul să înțeleagă diferiți factori, cum ar fi culoarea, pot exista unele de culoare cu produsul real, de Culoare să prevaleze într-un fel, această problemă nu aparține probleme de calitate. Pe aftermarket angajamentul NOSTRU pentru toate produsele de 7 zile nici un motiv să se întoarcă, apariția unor probleme de calitate a produselor, vă rugăm Semnat la 24 de ore după contact cu serviciul nostru pentru clienți, vom necondiționat reveni pentru tine.

Specificația

culoare:
ud luciu de 400mm, ud luciu 420mm, ud luciu de 440mm, ud matt 400mm, ud matt 420mm, ud matt 440mm
Nume De Brand:
FCFB
Numărul De Model:
1
Utilizarea:
Biciclete Rutiere
clemă diametru:
31.1 - 32.5 mm
is_customized:
Yes
Lățime:
401 - 500mm
Material:
Fibra De Carbon
Componente:
Ghidon
Tip:
Drumul Ghidon/Îndoit Bara

Cu marfa dată pe măsură ce cumpără