.

.

placa de baza placa de baza pentru zebra TLP 2844 printer bord principal

placa de baza placa de baza pentru zebra TLP 2844 printer bord principal

RON 139.96
RON 126.00
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine


Vă rugăm să rețineți : putem accepta aliexpress plată, PAYPAL si western union, de asemenea, vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații.
Dacă aveți nevoie mai repede transport, vă rugăm să ne conact acum.
vă mulțumesc foarte mult
Transport gratuit placa de baza placa de baza pentru zebra TLP 2844 printer placa de baza TESTATE ÎN SITUAȚIA PACHETUL include : 1 BUC
TRANSPORT & MANIPULARE
1.Int ' l Posta par Avion :
Onorariu fix pentru Transport și Manipulare, inclusiv ambalare, depozitare, distribuție, manipulare a comenzilor și costurile de procesare. Postul va fi livrat la câștigarea Cumpărători în termen de 24 de ore de la primirea plății. Coletul cu element va fi expediat din Hong Kong cu Air Mail sau Înregistrate pe e-Mail de Aer.
Timpul de livrare, de obicei, durează 2-3 săptămâni?(max 4 săptămâni), în funcție de țară și de locație. Cumpărătorii sunt responsabili pentru suplimentare COD taxe, TVA, taxe Vamale și taxe de import (dacă există).
Prin recomandată cu numărul de urmărire este mai rapid si sigur, dar ar trebui să plătească suplimentar 1 $pentru un astfel de serviciu. Ca urmare a strâns în marjă, suntem doar în măsură să ofere că, atunci când suma totală este mai mult de $10 pe comanda.
Vă rugăm să combine mai multe elemente(mai mult de $10) într-o ordine data viitoare astfel încât să putem oferi prin recomandată cu tine.
Vă rugăm să înțelegeți taxa de transport maritim acoperă multe alte costuri în afară de real costul de transport maritim, cum ar fi stocul de taxe, resurse umane, ALIPAY taxe, ebay valoarea finală taxe, taxele de listare, taxe de asigurare, material de ambalare, taxe, taxele de manipulare și ect. Vă rugăm să ne dea rată ridicată pe taxa de transport maritim, astfel afacerea noastră poate continua.
METODE DE PLATĂ
Acceptam ALIPAY NUMAI. Este ușor și în condiții de siguranță pentru tine de a plăti prin carduri de credit, carduri de debit, transferuri bancare și contul de Pay Pal soldurile.
Plata trebuie făcută în termen de 14 zile de la câștigarea primului element.
Non-plată câștigătorii vor fi raportate la e Bay. Serios ofertanți, numai te rog. Vă rugăm să e-mail-ne cu orice întrebări ați putea avea în timpul tranzacției.
TERMENI DE VÂNZĂRI
Satisfactia clientului este obiectivul. Toate produsele sunt de calitate verificate. Acestea sunt noi și în stare bună atunci când sunt livrate la clienții noștri. Dacă produsul este defect sau deteriorare la sosire, sau greșit produs livrat, vă rugăm să ne contactați imediat. Se întoarce acceptat în termen de 30 de zile de la data livrării și element trebuie să fie în original, stare nouă, care nu sunt purtate sau modificat în orice fel cu atașat tag-uri & wrap. În caz contrar, înțelegerea finală. De returnare trebuie să fie plătite de către cumpărător.
Vă rugăm să ne contactați în primul rând, dacă aveți orice probleme/întrebări/nelămuriri. Vom fi fericit pentru a rezolva orice probleme ați putea avea într-o cordial și prietenos.
Apreciem Feedback-ul Pozitiv, și va face același lucru în schimb. NU lăsați feedback-ul negativ, fără comunicare cu noi. Vă rugăm să permiteți-max 2 zile lucratoare pentru ca ne-a răspuns.
CONTACTATI-NE
Vă rugăm să folosiți "Cere Vânzătorului o Întrebare" link-ul sa ne contactati pentru orice nelamurire. În mod normal, vom răspunde la fiecare mesaj în termen de 24 de ore.

Specificația

Numărul De Model:
TLP 2844
Nume De Brand:
FGHGF
Tip:
Alte

Cu marfa dată pe măsură ce cumpără