.

.

Transport gratuit ulei esențial Pur de dafin 10ml

Transport gratuit ulei esențial Pur de dafin 10ml

RON 51.96
RON 42.00
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Frunze de dafin ulei esențial
Proprietățile de ulei
Mirosul de ulei de dafin este dulce, proaspăt și picant și ulei este adânc de culoare galbenă, fiind din mediu apos vâscozitate.
Originea ulei de dafin
Acest robust copac vesnic verde este originar din Indiile de Vest, Venezuela și Guyana. În zilele noastre, uleiul este obținut în principal din Maroc și Spania. Golful copac crește la aproximativ 10 metri (30 de picioare), a fost mult timp aromatice lance în formă de frunze, mici, albe-flori galbene și fructe de padure negre.
Bay ulei a fost foarte popular printre Romani, care au crezut că planta a fost simbolic de înțelepciune, pace și protecție. Latin 'Laudis" înseamnă "laudă", care este motivul pentru care învingătorii de la jocurile Olimpice au fost prezentate cu un laur (dafin) coroană de flori.
In trecut, frunzele de dafin au fost contopite cu rom și "bay-rom" astfel obținut a fost un renumit tonic pentru păr și corp freca pentru răceli și dureri musculare .
Extracția
Frunzele sunt colectate de la un copac care este de cel puțin 5 ani și sunt supuse distilării cu abur (sare este de multe ori adaugă sau apa de mare folosită în continuare). Extracția produce, de obicei, aproximativ 0.5-1.5%.
Compoziția chimică
Compoziția chimică de ulei de dafin include; a-pinen, b-pinen, mircen, limonen, linalool, metil-chavicol, neral, a-terpineol, geranyl acetate, eugenol și chavicol.
Măsuri de precauție
Bay ulei are o mare eugenol conținut și poate irita pielea și mucoasele, așa că ar trebui să fie utilizat cu precauție pe piele.
Femeile gravide ar trebui să-l evite.
Proprietăți terapeutice
Proprietățile terapeutice ale ulei de dafin includ; antiseptic, antibiotic, analgezic, anti-nevralgice, antispastic, aperitiv, astringent, emmenagogue, febrifug, insecticid, colagog, sedativ, stomahice, sudorific și tonic.
Folosește
Bay ulei poate fi utilizat în tratamentul de reumatism, nevralgii, dureri musculare, probleme de circulație, răceli, gripă, infecție dentare, creșterea părului, starea generală de sănătate a scalpului, diaree și infecții ale pielii.

Specificația

Tip De Element:
Ulei Esential
Ulei Esențial De Tip:
Ulei Esențial Pur
Numărul De Model:
020
Nume De Brand:
CUCNZN
Ingredient:
Pe bază de plante

Cu marfa dată pe măsură ce cumpără