.

.

HSS-CO Cobalt Spirală Canelat 4-22mm Călcat Con Exerciții Pic Gaura Instrument Tăietor Kit

HSS-CO Cobalt Spirală Canelat 4-22mm Călcat Con Exerciții Pic Gaura Instrument Tăietor Kit

RON 44.00
RON 29.00
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine


Caracteristici :
100% de brand nou și de înaltă calitate. Fabricate din HSS-Co, tratament termic la ea, duritate mare, rezistență ridicată la uzură, de înaltă rezistență, de înaltă rezistență la încovoiere, cu marginea ascuțită, cea mai buna alegere pentru prelucrarea oțelului inoxidabil, mai bine decât obișnuit pas de foraj. Unic pas structură, un burghiu poate lovi cu pumnul o varietate diametre de găuri. Nu are nevoie centru de pumn pentru a-l ajuta, comparativ cu ordinare de cânepă floare de burghiu, este stabler și dificil de a fi rupt. Ea are aceste funcții care cânepă floare de burghiu nu au, cum ar fi eliminarea bavuri, șanfrenare, stantare eliptice gaura, etc. Este potrivit pentru a fi instalat pe pistol de găurit și exercițiu de bancă, aplicabile pentru stantare pe astea mai greu piese, cum ar fi din oțel inoxidabil, oțel carbon, aluminiu placă, placă de fier, etc.
Notă
Vă rugăm să-l de apă pentru răcire, în timp ce stantare, astfel încât se poate prelungi durata sa de viață, rata de rotație de la 250 la 400 este recomandat.
Caietul de sarcini :
Elementul Material tip Mâner Mâner diametru cantitate Pas lungime Mâner lungime Pas cu diametrul Pas Burghiu HSS-Co Hex mâner 1/4"(6,35 mm) 10steps 31mm 50mm 3/4/5/6/7/8/9/10/11/12 mm
Pachetul Inclus :
1 buc HSS-Co canal Spiralat Hex Ocupe Pas de Foraj

Specificația

Nume De Brand:
fixmee
DIY Consumabile:
Prelucrarea lemnului
Tip:
Centrul De Burghiu

Cu marfa dată pe măsură ce cumpără