.

.

2sets/lot 433MHz CERE RF Module Kit(2 buc STX882 Transmițător + 2 buc SRX887 Receptor +4buc Placat cu Nichel Primavara Antena)

2sets/lot 433MHz CERE RF Module Kit(2 buc STX882 Transmițător + 2 buc SRX887 Receptor +4buc Placat cu Nichel Primavara Antena)

RON 16.00
RON 13.00
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine


2sets/lot 433 MHz CERE RF Module Kit (2 buc STX882 Transmițător + 2 buc SRX887 Receptor + 4buc Cupru Placat cu Primăvara Antena) STX882 Transceiver Module
Acesta este un cost redus, dimensiuni mici, ultra-high-power, low harmonic CERE modulului transmițător. Are o stabilitate ridicată și cost ridicat, la 3.6 V putere pentru a realiza 50m W, este în prezent pe piață sub aceeași tensiune de putere de transmisie CERE modulului transmițător. Modulul poate fi conectat la microcontroler direct. Deci este mult mai convenabil pentru utilizator pentru dezvoltarea de produse wireless.
STX882 Caracteristici : Gama de Frecvență : 433/315 MHZ CERE modulație modul de Mic volum de sine scăzută de radiații de Mare putere cu rază lungă de stabilitate Frecventa Diverse internațional de standarde de testare
STX882 Aplicație : ușa de la Distanță fără Fir de alarma de securitate Wireless de control industrial transmisie de date fără Fir
STX882 caietul de sarcini :
STX882 Pin definiție :
STX882 Mecanice dimensiune
STX882 Schematică
SRX887 Modul Receptor
Este un micro power forță motrice puternică superheterodină modulul de receptor. Are o mare stabilitate, anti-interferențe și de înaltă cost-eficiente, dar, de asemenea, are o puternică forță de conducere, certificate de către ROHS, FCC, CE, modulul poate fi conectat la microcontroler direct. Deci este mult mai convenabil pentru utilizator pentru dezvoltarea de produse wireless.
SRX887 Caracteristici : Gama de Frecventa : 433/315 MHz CERE/OOK Modulație Modul Super anti-interfață de putere mică putere dorm mai puțin decât 1u A de sine Scăzută de radiații de dimensiuni Mici Frecvență stabilitatea și fiabilitatea Diverse standardele de testare internaționale SRX887 Aplicație : ușa de la Distanță fără Fir de alarma de securitate Wireless de control industrial transmisie de date fără Fir
SRX887 caietul de sarcini :
SRX887 Mecanice dimensiune
SRX887 Pin
SW433-TH32 DN Primăvară Antena este un placate cu nichel de primăvară a antenei. Este un grup dedicat de antena care este special conceput pentru un sistem de comunicații wireless (433 MHz).Ea are o bună VSWR, de dimensiuni mici, ingenios structură, ușor de instalare, performanță stabilă, cu bun anti-vibrații și anti - capacitatea de îmbătrânire.
Lista de ambalare :
2 buc STX882 433 MHz
2 buc SRX887 433 MHz
4buc de Primăvară antene 433 MHz
Suntem o tehnologie de companie de top, care a combinat R&D, producerea și vânzări. Compania noastra axat pe dezvoltarea de aplicații de RF și modul senzor, dedicat pentru a oferi cele mai performante excelente RF și digital integrat modulul senzorului pentru clienții noștri. Între timp, putem personaliza RF și senzor de clasa ODM proiect la fel de bine.
Ambalare : Toate eșantion ambalate în carton Galben
Livrare : transport Gratuit prin poșta aeriană Înregistrată
Transport
1. Elementele vor fi livrate în termen de 3~5 zile după ce am rceive plata integrală.
2. Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.
3. Dacă nu primiți elementul în termen de 60 de zile lucrătoare (10 săptămâni), vă rugăm să ne contactați pentru a investiga cazul.
4. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Politica De Returnare
1. Apreciem comanda dumneavoastră și vom face tot posibilul pentru a vă servi.
2. Noi vă oferim o clipă de 7 zile politica de returnare(7 zile după ce vom primi articole).
3. Returnat trebuie să fie în starea inițială.
4. Suntem capabili de a returna banii fara costul de transport maritim.
1. Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv sunt apreciate. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.
2. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.
3. Pentru orice intrebare, pls nu ezitați să ne contactați prin e-mail sau prin intermediul Trade Manager.

Specificația

Numărul De Model:
STX882+SRX887
Nume De Brand:
G-NiceRF
Gama De Tensiune De Operare:
1.2~6V
Curentul de emisie:
34mA @ 3.3 V
Somn curent:
Putere de transmisie:
13dBm @ 2.4 V, 15dBm @ 3V, 20dBm @ 5V
Dimensiune:
12*15.2*5.2
Interval de temperatură de funcționare:
-20~70
rata:
0.1~9.6 Kbps

Cu marfa dată pe măsură ce cumpără