.

.

Tibetan Budist Calul Vântului steaguri de rugăciune, Tibet Sutra streamer, Imprimare de Înaltă Calitate ,Guru Rinpoche Steaguri

Tibetan Budist Calul Vântului steaguri de rugăciune, Tibet Sutra streamer, Imprimare de Înaltă Calitate ,Guru Rinpoche Steaguri

RON 31.96
RON 20.00
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine


Singură față-verso imprimare de Înaltă calitate , model clar!
Tibet Cal Vânt steagul este de a schimba avere, cel mai excelent methodincreasing fericirea și norocul. Buddha a fost în lume, atunci când,unii elevi deoarece de jos, oarecum mai des encounterdemons obstacole, și din timp în timp cu prevalența de amar, nu se poate concentra pe Dharma, l-a implorat mila lui Buddha ne învață să scoateți răul de evitare și dezastru calea cea mai rapidă, trist Poate Buddhataught ucenicilor săi, "agățat steaguri" metodă, această metodă de control a fost introdus în Tibet, foarte răspândită în Qingkang zona de rezervor, ca adisciple de Buddha, ca legea, ca și respirația dezastru pentru evitarea răului,Yanshou, Zeng Fu Feng, elimina durerea, să câștige avere, cel mai mult accentul pe virtutea de bunăvoință.
Calul vântului steagul prin suflare un merit este inestimabilă. Să stea calul vântului Qilai se pocăiască karma este foarte special. Calul vântului steagul pe munți de zăpadă limitat, este curat, paradisul ceresc poate fi renăscut beingskarma la munte; agățat în râu, fluxul de apă prin animal,în cazul în care apa Elysian Fields ființe simțitoare, care are un mare ajutor; hangingin la munte, vântul suflă ființe simțitoare va contacta beunbelievable gratuit interes. Cele patru corner house square în Vânt Cal pavilion, poate ajuta la camera de zi, oaspeții sau chiar moartea și renașterea în houseto Elysian Fields insecte. Va steaguri suspendate pe pod și drumul,după ce este același cu toate ființele.
În Tibet, oamenii văd doar vântul cal pavilion, pot obține beneficii andblessings de dimensiuni foarte mari. Oamenii atârnă steaguri sunt ca citesc scripturile. În ultima perioadă, legate de cal vânt steagul este pocăința, cu excepția cărnii, killingand alte crime, dar, de asemenea, pentru a risipi boala călărit, ura industria themargin de metodă foarte bună. Chiar și în absența de eoni karmacannot dispar complet, dezastru, poate elimina obstacole, face pe oameni longevitate, prosperitate proprietate de familie de creștere a investițiilor, withrich. Buddha din cele zece direcții, pentru a ajuta toate de producție,de protecție a agățat de Vânt Cal steag de oameni, astfel încât acestea să poată allcause de realizare. Calul vântului pavilion de merit nu pot spune, aici este o descriere simplă. Tibet Cal Vânt steagul locație bună și noroc vor fi majorate.

Livrare :
Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată. Noi nu uarantee timpul de livrare cu privire la toate transporturile internaționale ca urmare a diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat. Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem. Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire.
Feedback-ul :
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.Vă mulțumesc foarte mult!
Schimb Doar :
1. Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., puteți face schimb de element. Cumpărătorul este responsabil pentru toate continuare taxele de transport maritim.
2. Cumpărătorul trebuie să ne contactați în termen de 3 zile de la livrare, dacă doresc să schimb defecte sau incorect elementele livrate.
Plata :
1. Plata integrală trebuie făcută în termen de 15 zile de la plasarea comenzii.
2. Cumpărătorul este responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor.
Dacă aveți orice alte întrebări despre oricare dintre produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Specificația

Ocazie:
Petrecere de aniversare,Ziua Pământului,Ziua Tatălui,Petrecere,Aniversare,Casa în Mișcare,de Anul Nou
Clasificarea Produsului:
Bannere
Locul de Origine:
Sichuan, China (Continentală)
is_customized:
No
Caietul de sarcini:
L102CM* W95CM

Cu marfa dată pe măsură ce cumpără