.

.

Personalizate de Imprimare logo-ul Accepta Fierbinte de vânzare Golf Creion Dimensiune 3.35 inch lemn Golf Clip Scor Creion gros 100buc/lot

Personalizate de Imprimare logo-ul Accepta Fierbinte de vânzare Golf Creion Dimensiune 3.35 inch lemn Golf Clip Scor Creion gros 100buc/lot

RON 152.00
RON 138.00
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine


Personalizate de Imprimare logo-ul Accepta Fierbinte de vânzare Golf Creion Dimensiune 3.35 inch lemn Golf Clip Scor Creion gros 100buc/lot
Material : lemn
Culoare : Verde și alb
Size : 3.35 inch
Greutate : 2.7 g
Ambalaj : 100buc/lot într-o cutie de carton.
Logo-ul : imprimare logo-ul propriu, care vă place,vă rugăm să ne contactați direct, și trimite-ne logo-ul dvs.
> Un mare număr de inventar și de o calitate excelentă
>Tehnologia avansată, fabrica direct, preț rezonabil.
>Echipa de profesionisti si servicii prietenoase, orice întrebare ne vom ocupa imediat.
> Acceptam Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.
> Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.
>Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.
>Odată ce ai stabilit scopul,vom face livrarea in 7 zile.Vă rugăm să așteptați pentru bunuri cu răbdare.
>Daca ai nevoie de mărfurile într-un moment de urgență,vă rugăm să ne lăsați un mesaj.Vom aranja livrare pentru tine înainte.
>Despre dimensiunea și culoarea : dacă aveți orice cerințe specifice pentru dimensiunea și culoarea,vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți sau să ne lăsați un mesaj.Vă vom răspunde în timp.
>Dacă nu au cerințe specifice pentru culoare și dimensiune,vom face livrarea ca prezentul nostru, culoare și dimensiune la întâmplare.
>cele mai multe comenzi nava cu în 1-3 zile după ce a primit plata(cu exceptia sarbatorilor).
>Elementele vor fi livrate prin Poșta Aeriană Înregistrată prin posta,Livrare, de obicei, durează aproximativ 10-40 zile lucrătoare.Datorită variației de servicii poștale în diferite domenii.unele zone pot dura un pic mai mult.
>Trimitem la stânga adresa numai.Asigurați-vă că adresa este corectă înainte de a plasa oferta.
>Daca aveti nevoie de un rapid de transport maritim,cum ar fi DHL.UPS,EMS.vă rugăm să ne contactați în primul rând și să plătească taxă suplimentară de transport.
>Noi nu va fi responsabil pentru obiectele pierdute sau deteriorate în tranzit, cu excepția cazului de asigurare este achiziționat.
>Nu putem controla țara dumneavoastră locale personalizate,Noi nu va fi responsabil pentru orice taxe de import,impozite și taxe cauza de personalizat,vă rugăm să înțelegeți .Dacă aveți specială ATTENION,te rog lasat un mesaj la noi, atunci când plasați comanda.
>Vă rugăm să ne contactați înainte de a trimite produsul înapoi. Situația defect trebuie să fie raportat la noi în termen de 3~5 zile atașat cu poze
>Vă rugăm să vă asigurați elementul va fi returnat în condiții bune.Și de a returna produsul în termen de 2 săptămâni de marfa este primit.
>Vom trimite noi de înlocuire sau de restituire odată ce elementul este primit. Dacă este rambursat, singurul element prețul de listare este rambursabil, de transport și de asigurare necesar taxele nu sunt rambursabile.
>.Cumpărătorul este responsabil pentru toate taxele de returnare dacă plata integrală restituită.
>Suntem unul modern și extrem de eficient industrie & trade companie care este specializată în produse de agrement într-o zonă de 20.000 de metri patrati si 4 linii de producție ,mașini și utilaje moderne.
>Am trecut ISO9002 sistemului ,si au un control strict al calității statului ca control de 100% pentru toate produsele înainte de încărcare și inspecția periodică în timpul producției.
>Suntem în căutarea cu nerăbdare pentru dezvoltarea pe termen lung și de succes relații de afaceri cu clienți din întreaga lume.

Specificația

Nume De Brand:
CRESTGOLF
Derivat De Serie:
Golf Consumabile
Tip:
golf creion
Dimensiune:
3.35 inch

Cu marfa dată pe măsură ce cumpără