.

.

Shanghai Poveste mandarin guler rochie Chinez phoenix plum blossom model Cheongsam tradiționale Orientale rochie 13 design

Shanghai Poveste mandarin guler rochie Chinez phoenix plum blossom model Cheongsam tradiționale Orientale rochie 13 design

RON 93.60
RON 48.00
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine


** Plum blossom, un simbol de har și noblețe **
** Phoenix, un simbol al royal și bogat**
** Vă doresc un bun noroc cu rochie frumoasă**
Dimensiunea de mai sus este dimensiunea rochie; NU este organism de măsurare. Gata să poarte : cele Mai multe din Asia dimensiuni sunt mai mici decât în SUA sau de dimensiune Europeană. Vă rugăm să verificați dimensiunea înainte de cumpărare. Nu e întotdeauna ușor să reducă o cârpă decât să-l facă mai mare. De asemenea, vă rugăm să ia în considerare materialul contracție, în special haine realizate cu materiale naturale precum bumbac, lenjerie și/sau de mătase etc.
[Masura]
1. Bustul
Tot drumul în jurul bustului și înapoi chiar de la vârful mamelonului linie, purtând dorit sutien. Păstrați ambele brațe relaxate.
2. Talie
Așezați banda pe cea mai ingusta parte a taliei, de obicei, de la 2 la 3 degete deasupra buricului.
3. Solduri
Cea mai mare parte din șold și partea superioară a feselor. Stai cu picioarele împreună, și păstrează-le paralel cu podeaua.
4. Umăr lățime
Găsi capete de ambele acromion oase, care sunt situate la sfaturi de umeri, ușor spre spate a umerilor. Apoi se Măsoară distanța între. Asigurați-vă că banda de trecere peste ceafă. Ceafă este punctul cel mai de jos la partea din spate a gâtului.
5. Rochie de lungime
Măsurați distanța de la partea de sus a umerilor (la baza gâtului) în jos pentru a în cazul în care doriți cheongsam să se termine.

Specificația

Dimensiune:
S, M, L, XL, XXL, XXXL
Haine Tradițională Chineză:
Cheongsams
Numărul De Model:
JY011
Nume De Brand:
shanghai poveste
Material:
Viscoză,Poliester
Tesatura Tip:
Satin

Cu marfa dată pe măsură ce cumpără