.

.

Cap de copil Protecție Pad Copii baby tampon de protectie tetiera perna Copilul Gât Aripi Perne Preveni picătură care se încadrează în jos

Cap de copil Protecție Pad Copii baby tampon de protectie tetiera perna Copilul Gât Aripi Perne Preveni picătură care se încadrează în jos

RON 19.76
RON 17.00
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine


Cap De Copil Protecție Pad Copii Tetiera Perna Aripa Picătură De Rezistență Perna
Descriere :
Produs : cap de Copil protecție pad pernă
Material : bumbac
Dimensiune : aprox. 29 X 16 X 4.5 cm/11.41 X 6.29 X 1.77 inch
Aplicabile interval de vârstă : 4-18 luni, copilul
Funcții : atenua în mod Eficient de impact pentru a proteja capul copilului și înapoi, atunci când se încadrează în jos, este necesar pentru copilul mic copil.
Note :
1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare, care este afisat pe poze. Vă mulțumesc!
2. Te rog, iartă-măsurare ușoară abatere datorită măsurare manual.
1 X Cap De Copil Protecție Perna
1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.
5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
6. Dacă nu ați primit comanda după 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7. Timp De Livrare :
1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE la tine. NU există EXCEPȚII!
Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.
2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.
3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.
4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate. 1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.
2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O
GARANȚIE EXPIRAT.
Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress! Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.
Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Specificația

Grupa De Vârstă:
Copii
Caracteristici Speciale:
Modelarea Perna
Nume De Brand:
alloet
Numărul De Model:
Cap de copil protecție pad pernă Aripi
Intervalul De Vârstă:
7-9 luni 10-12 luni,13-18 luni,4-6 luni
Greutate:
0-1 pounds
clasa:
clasa a
Model Tip:
Dot
Caracteristică:
masaj
Material:
Bumbac / Poliester
Umplere:
PVC
Forma:
Cap de copil protecție pad pernă
Dimensiune:
aprox. 29 X 16 X 4.5 cm/11.41 X 6.29 X 1.77 inch
Aplicabile intervalul de vârstă:
4-18 luni, copilul

Cu marfa dată pe măsură ce cumpără