.

.

SSM Ustar UA 90062 Multifunctional Cutie de Depozitare pentru Modelul Instrumente de Hobby Suite Accesoriu

SSM Ustar UA 90062 Multifunctional Cutie de Depozitare pentru Modelul Instrumente de Hobby Suite Accesoriu

RON 48.96
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Achiziția dvs. va fi îmbunătățite de transport maritim cu un număr de urmărire astfel încât să puteți urmări achiziționarea de călătorie din depozitul nostru la usa ta! SSM Ustar UA 90062 Multifunctional Cutie de Depozitare pentru Modelul Instrumente de Hobby Suite Accesoriu caietul de sarcini Producător:Ustar Incluse : Ustar UA 90062 x 1 Bucata( Doar cutie de depozitare, scule inclus ) Acest produs este potrivit pentru cele mai multe model de instrument de producător de instrumente, Tamiya, Ustar, MSI, etc. Materialul folosit pentru a face găuri este elastic, puteți stoca cele mai multe de dimensiuni obișnuite instrumente de aceasta.
Comentarii : - din Cauza piese de mici dimensiuni care ar putea provoca un pericol de sufocare vă rugăm să păstrați departe de copii - Acest Model de Instrumente Necesită tehnologie și abilități de a-l opereze. Transport : - ofertele Noastre sunt promovate cu transport gratuit (țările selectate) prin Poșta Aeriană Înregistrată, de obicei, Sub 2 KG . Vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda daca ai nevoie urgent de produse. - La Livrare, de obicei, ia 20-45 zile lucrătoare pentru a ajunge la destinație(în Funcție de diferite țări). - În scopul de a se asigura că primiți comanda cu duty-free sau mai mici de impozitare la import, vom declara ca un "cadou", cu o valoare mai mică, dacă orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Plata :
- Plata este de așteptat să fie primite în termen de 3 zile de licitații de aproape. Reveni & politica de Schimb :
- Toate ofertele noastre sunt susținute de 100% satisfacție de garantare, dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit, puteți returna produsul la noi în original condion pentru o rambursare sau un schimb. Înainte de discuții-ne înapoi la articol, vă rugăm să ne contactați pentru detalii returnare și schimb de instruire. Ne vom întoarce toți banii, cu excepția taxelor de transport după ce vom primi returna produsele. Alte Politici :
- Vom lăsa FEEDBACK-ul POZITIV de la primirea de plată. Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu elementul de la primirea acesteia.
- Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil.
- Cumpărător Serios Numai! Vă rugăm loc comanda numai dacă sunteți de acord cu toți termenii.

Specificația

Gen:
Unisex
Tip:
Modelul Hobby Instrument
Numărul De Model:
UA 90062
Avertizare:
pericol de sufocare
Intervalul De Vârstă:
> 14 ani
Material:
Metal
Nume De Brand:
Orange Hobby
Tema:
Modelul Instrumente
Scara:
NO

Cu marfa dată pe măsură ce cumpără