.

.

NOEBY 5pcs/lot Moale Atrage 85mm/4.8 g Insecte Figura Creveți momeli de Pescuit Moale Trailer Swimbait Atrage Moale Momeală de Pescuit

NOEBY 5pcs/lot Moale Atrage 85mm/4.8 g Insecte Figura Creveți momeli de Pescuit Moale Trailer Swimbait Atrage Moale Momeală de Pescuit

RON 26.96
RON 15.00
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine


Lungime : 85mm Greutate : 4.8 g 1.Imita insecte figura,diverse acțiune de înot în apă, de a genera ispită puternică pentru toate pește agresiv. 2.Impregnate cu o doză mare de calmar parfum, atractiv și de durată.
Transport
1) comanda va fi livrat în termen de 48 de ore de la primirea dvs. de plata compensate. Nu putem nava privind sărbătorile legale din China.
2) Aveți responsabilitatea de a coopera cu autoritățile vamale(ca plătească impozit sau să furnizeze anumite informații), pentru a obține pachetul. Nu vom suporta pierderi din cauza ta incooperation. Impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.
3) Timpul de Livrare depinde de Modurile De Transport și Distanța de țări diferite.
Politica de returnare
Orice întrebare,nu ezitați să ne contactați.Dacă din anumite motive nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să ne e-mail în termen de 3 zile de la primirea pentru un schimb sau o revenire. Revenind element(e) trebuie să fie în starea inițială (neutilizate în orice mod) și cu tot ambalajul original, manuale si accesorii. Cumpărătorul este Responsabil pentru toate Taxele de Transport.
Feedback-ul
Atunci când primiți elementul și mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne dea de cinci stele feedback-ul.Experiența dumneavoastră de cumpărare este foarte util pentru alți clienți.
Sper să vă bucurați-vă de timp de pescuit!

Specificația

Poziția:
Ocean Rock Fshing,Râu,Pârâu,Lac Lac,Ocean De Pescuit De Plajă,Lac,Ocean De Pescuit Cu Barca
Numărul De Model:
5488
Tip:
Momeală Artificială
categorie:
Nada
Nume De Brand:
NOEBY
Lungime:
85 mm
Greutate:
4.8 g
culoare:
7 Culori Disponibile
acțiune:
Acțiune bună
Pachet:
5pcs/lot

Cu marfa dată pe măsură ce cumpără