.

.

Styling auto Dual USB Motocicleta Telefon Mobil de Alimentare Încărcător Impermeabil Port Priză de 12V#50JA#

Styling auto Dual USB Motocicleta Telefon Mobil de Alimentare Încărcător Impermeabil Port Priză de 12V50JA

RON 17.12
RON 14.00
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

100% de brand nou și de înaltă calitate, Ușor de instalat, 5v portul de ieșire pentru a menține dumneavoastră inteligent telefon, GPS, MP3 sau alte doo-tata a blocat-o cu un capac rezistent la apa elemente. Și rapid instrucțiuni de instalare nu se poate trăi fără, acuzațiile și pe drum, atunci când sunteți gata. Sunt două USB auxiliar maneca este ideal pentru conducere și / sau i Pod / MP3 player, USB, incarcare dispozitive portabile, GPS, i Phone, Și alte dispozitive similare. Există două auxiliare de alimentare USB plug socket pentru un plus de confort, aparatul poate fi conectat la orice de 12 volți DC sistemul electric.
Monta GPS-ul, ipod-ul sau Camera de pe motocicleta ta,dirtbike, snowmobile, ATV-uri,UTV și ai putere instantanee. Nu mai bateriile să se bazeze pe. Sau spune doamna nu puteai să mă suni pentru că telefonul tău a murit.
Caietul de sarcini : Culoare : Negru tensiune de Intrare : 12 V-24 V tensiune de Ieșire : 5 V Curent de Ieșire : 3.1 Mărimea : Cca. 5.7 x 3.6 cm lungime Cablu : 60cm se Potrivesc pentru : Universal pentru 12~24 V motociclete vehicule cu motor Cantitate : 1 buc Nota : din Cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului. Vă rugăm să înțelegeți, vă Mulțumesc.
Pachetul inclus : 1 x Motocicleta Dual USB Telefon Mobil de Alimentare Încărcător Port Soclu rezistent la apa

Specificația

An:
Alte
Numele Modelului:
Telefon Mobil De Alimentare Încărcător 38100
Extern De Certificare De Testare:
CCC
Element De Lungime:
5.7cm
Lățime Produs:
3.6cm
Articol Greutate:
0.08kg
Tip De Material:
Alte
Caracteristici Speciale:
Alte
Tip De Element:
bricheta

Cu marfa dată pe măsură ce cumpără