.

.

Refires off-road motociclete accesorii huayang mici mândru mâner rabatabil mâner de frână 50cc 110cc 125cc 150cc 140cc 160cc 200cc

Refires off-road motociclete accesorii huayang mici mândru mâner rabatabil mâner de frână 50cc 110cc 125cc 150cc 140cc 160cc 200cc

RON 23.96
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

detalii produs
Transport
în termen de 5 zile de la primirea de plată.
2. Vă rugăm să permiteți aproximativ 15-25 zile lucratoare (luni-vineri) pentru livrare transport maritim internațional de obicei dura mai mult decât piața internă, în special în timpul sezonului de vacanta. Vă mulțumim pentru înțelegere!
3. În general, toate produsele noastre sunt expediate prin China Post Air Mail (economie internațională plat rata de transport maritim) .Dacă preferați EMS sau alte accelerate servicii de transport maritim, vă rugăm să ne contactați pentru o cotație de preț înainte de a cumpăra.
4. Taxe de Import, impozite și taxe NU sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu țara dumneavoastră personalizat de birou pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de cumpărare.
Termeni de Vanzare
2. Dacă ați primit un incorecte, avariate, defecte, sau elementul nu așa cum este descris , vă rugăm să ne observe la o dată pentru a schimba sau returna. Imagini ilustrative și expunerea de e-mailuri sunt necesare.
3. Declarațiile trebuie să fie făcută în termen de 15 zile dupa ce cumparatorul primeste produsul. Iar Cumpărătorul este responsabil pentru returnare dacă nu ne-a trimis greșit element sau element deteriorat în timpul transportului. După ce a primit în schimb ne va face să înlocuiască sau rambursare completă .
Feedback-ul
2. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați ÎNAINTE de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.
Contactati-ne
Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați oricând înainte sau după cumpărare. Suntem bucuroși să răspundă la orice întrebări ați putea avea cât de curând posibil! Cu toate acestea, din cauza de diferenta de fus orar intre noi, uneori, este posibil să nu fi capabil de a răspunde e-mailuri imediat. Vă rugăm să permiteți-1 zi lucrătoare pentru noi de a răspunde!

Specificația

Tip De Element:
Mânere
Articol Diametru:
2.2cm
Numele Modelului:
Pliabil pârghii
Articol Greutate:
0.23kg
Element De Lungime:
15cm
Tip De Material:
Aliaj
Nume De Brand:
KOOL BOOM

Cu marfa dată pe măsură ce cumpără