.

.

Viteza 4pc Deteriorat Screw Extractor Folosi Cu Orice exercițiu după Cum se vede Pe TV transport Gratuit

Viteza 4pc Deteriorat Screw Extractor Folosi Cu Orice exercițiu după Cum se vede Pe TV transport Gratuit

RON 31.20
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine


Speed Out elimină dezbrăcat sau deteriorat șuruburi rapid și ușor. Speed Out cum se vede la TV este un burghiu și extractor într-un singur instrument, dacă aveți posibilitatea să utilizați un burghiu puteți utiliza Speed Out. Pur și simplu de foraj în zona afectată cu sistemul patentat de tăiere end flip apoi instrument de apropiere și extragerea end trage șurubul. La Speed Out poate elimina de patru-inch lung șuruburi punte din redwood chiar dacă ai rupe capul de șurub sau șurub! Dacă este un Philips cap, cu cap plat, cap hex, chiar pictate pe șuruburi primește-le pe toate în 10 secunde sau mai puțin. Durabile realizate din oțel călit. O trebuie să aibă pentru orice cutie de scule!
Nu Mai Hassles !
Nu Mai Are Niciun !
Nu Mai Mult Timp Pierdut !
Serviciul Nostru :
1. Comenzile vor fi procesate în termen de 24-48 de ore de verificare de plată.
2. Noi sprijinim dropshipping și en-gros.
3. Ne puteți trimite imaginile de produs înainte de a trimite.
4. Am expediat în întreaga lume, cu EXCEPȚIA UNOR ZONE IZOLATE .
5. Dacă ai nevoie de pachet special, vă rugăm să contactați cu noi si pls remarcat faptul că pachetul special are nevoie de costuri suplimentare!!
Vă rugăm să Citiți cu Atenție Următoarele Politici înainte de Plată.
1 . Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă înainte de a plasa o comanda.
2. Toate mesajele vor fi răspuns în termen de 1 zile lucrătoare. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să retrimiteți mesajul nostru Trademanager.
2. Dacă nu sunteți mulțumit, atunci când primiți elemente, vă rugăm să NE CONTACTAȚI ! Pentru că nu am putut rezolva problemele, dacă nu știm despre asta !
3. Vă rugăm să ne contactați ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ .
4. Dacă nu ați primit pachetul in termen de 30 zile după livrare, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și să te satisface răspuns.
5. Feedback-ul este foarte important pentru noi. Vă rugăm să ne contactați imediat înainte de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.
Atenție Pentru Prieteni Rusă : 1. Vă rugăm să completați în numele dumneavoastră complet, inclusiv prenumele, numele mijlociu și numele de familie atunci când se face plata. 2. Vă rugăm să completați adresa dvs. de corect, inclusiv Apartamentul Nr Stradă, Oraș, Regiune și țară. În caz contrar, pachetul ar fi, probabil, s-a întors!
FABRICA NOASTRA FABRICA NOASTRĂ DE PLATĂ - Vom accepta doar Aliexpress platforma de plată. Dacă aveți orice problemă cu privire la plată, vă rugăm să trimiteți e-mail la noi sau Aliexpress pentru a cere ajutor. Multumesc. TRANSPORT GRATUIT - Vom Livra produsele în întreaga lume, în termen de 7 zile lucrătoare (după ce a primit plata compensate), având în vedere a face timp ca pe masura. Cele mai multe țări sunt de TRANSPORT GRATUIT prin China Post Air Mail, după ce vom livra elemente noi vă va oferi cu număr de urmărire. În general, clienții din Europa, America de Nord și Asia pot primi produsele în termen de 30 de zile. Clienții din America de Sud, cum ar fi Argentina și Brazilia pot primi produsele în termen de 40 de zile. Rusia clienții ar putea obține mărfurile în termen de 45 de zile, dacă un accident s-a întâmplat, Că ar putea dura mai mult de 60 de zile, vă Rugăm să așteptați cu răbdare. Multumesc. CUMPĂRĂTURI NEVOIE PENTRU A VEDEA - 1.Informațiile de Feedback vă Rugăm să ne dea 5 stele feedback Pozitiv după primirea produselor și le iubesc, este foarte important pentru noi. Multumesc. Înainte de a părăsi un feedback Neutru sau negativ, vă rugăm să ne oferi o oportunitate de a rezolva problema. Noi credem că toate litigiile pot fi soluționate de comun acord. Vom face tot posibilul pentru a rezolva problema. Multumesc. 2.Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge? Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă. Deci banii nu vor merge la contul meu. 3.Obiect Fotografie 100% Reale Foto-Fotografiile Sunt Toate-în Jurul valorii de 100% entitatea a luat din magazinul nostru. Vă rog în natură predomină diferențe de culoare pot fi cauzate de alte motive,vă rugăm să în natură prevalează. Dacă orice întrebare, vă rugăm să căzut liber să ne contactați. Vă mulțumesc!

Specificația

Tip:
Scule De Mana,Masini De Insurubat
Pachet:
Geanta
DIY Consumabile:
Prelucrarea lemnului
Numărul de Bucăți:
4
Numărul De Model:
MI-001
Cerere:
Set De Unelte De Uz Casnic
Nume De Brand:
YU MING

Cu marfa dată pe măsură ce cumpără